Qui som << Tornar
Picant de Mans és una empresa familiar arenyenca, creada l'any 2007, dedicada al món del lleure i els serveis d’alimentació escolar. Gestionem serveis de menjador escolar, des de la cuina al monitoratge, i també casals d'infants en temps de vacances, estiu i nadal.

El nostre equip humà és el nostre principal valor. Som joves, professionals i amb molta experiència en el món del lleure. Per nosaltres és una prioritat satisfer als nostres clients i fer-ho sempre d'acord a la normativa vigent del nostre sector i oferint serveis de qualitat.

Entre els nostres compromisos de servei hi ha la voluntat que els nens i nenes dels menjadors coneguin i entenguin molt millor la importància d’una bona alimentació. Que comprenguin el motiu dels productes de temporada i la importància del consum de proximitat. Una descoberta de nous noms, nous gustos i nous sabors. I un retorn a les essències més pròximes. Una aposta pels productors locals, l’estalvi energètic, la sostenibilitat i l’ecologia que ens agrada compartir cada migdia.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el Formulari de contacte


 
 
 

Picant de mans


· Escola Sinera
667 480 973

· Escola Sobirans
667 480 192

· Administració
691 759 264

correu@picantdemans.cat
Avís legal