Tastem el tofu

El tofu, és un aliment d'origen xinès. Provinent del suc de la soja. Així s'obté una mena de formatge blanc, que presenta diverses formes (en blocs fresc, assecat, fumat o barrejat amb salsa de soia)

Conté un alt percentatge de calci i proteïnes. El seu gust i textura és molt suau podent-se utilitzar tant per plats dolços com salats.

El tofu, es baix en calories, sense colesterol i és apte per celíacs.

Doncs la propera setmana el tastarem al menjador a veure com ens va!!!!!

Categoria: 

Tags: 

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><br><p>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquest camp és per comprovar que ets una persona o una màquina.