El bloc de l'montse

Projecte Hàbits Escola Sinera

Dins del projecte hàbits que porta a terme aquest curs l'Escola Sinera, tots els que d'una manera o altra participem en el servei del menjador, ja sigui per educar correctament els hàbits a l' hora de menjar com pel comportament a l'hora de seure a taula, i tot el que té a veure dins aquesta estona que els alumnes de l'escola comparteixen amb nosaltres les noies del servei de menjador!

Aquí podeu veure el vídeo que hem fet!:

https://www.youtube.com/watch?v=cijLTjoXVJs

DIJOUS: TALLERS DE PLASTICA, MANUALITATS, RECICLATS

Cada dijous fem un taller de manualitats, amb recursos plastics, i alhora reciclem material del menjador i la cuina. Aquests primers dies ha estat el torn del Cicle Superior,  els nois i noies que han volgut han decorat unes caixes de fusta de fruita, ells mateixos han escollit el disseny i els colors i la estona ha estat molt divertida i profitosa! 

La setmana vinent serà el torn de 3r i4t, faran unes xanques amb llaunes de tomaquet ! A veure quines idees tenen els de Cicle Mitja!!! 

EL TACTE

Les monitores de  1r i 2n vam proposar jocs per treballar el sentit del tacte. El gatet miau miau, i o la Gallina cega...I han descobert mes sentits! 

S' han tocat, han olorat, han escoltat...

s'ho han passat genial rient i amb companyerisme i respecte entre tots!!!

Pàgines